Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
kad ga Aliya Sirotanovic niye sikopa, haman da ga nema

Ev, ozbilyno (u mom stilu),,, naravno da postoyi izvanzemalyski zivot, cak postoye i vyerska ubyedyenya da postoye neki drugi Sviyetovi lyudskom oku nevidlyivi i nepoymilyivi... ili su pak poymlyivi, ali covyek do sada niye uspio da se "konektuye" sa nyima...
A naravno, treba napraviti razliku izmedyu dva pitanya:
- da li postoyi neki drugi Sviyet (ovi)
- da li postoyi neki drugi Sviyet onakav kako ga čovyek zamislya (yer, kada kazes "vanzemalyac", prvo sto ti prodye kroz glavu - NESTO ZELENO, RUZNO, SA TEGLOM NA GLAVI...)
- DIVNA TEMA 
*

Jock tu!
ja pak mislim da su nam slicni...modifikacije crvene, zelene ili neke druge boje sa stanovista nauke nisu moguca...mislim da su nam slicni...ovim potvrdjujem da vjerujem da posoje drugi svjetovi...ajmo na ekskurziju hahaha... 
Jock tu!
hahaha....dobra tema...ma et vjerujem ti ja swasta nesht pa i to...joj zamisli ti dodjes ovakav medju vanzemaljce ima odmah da budes diktator medju njima... 
... ponekad kad razmislim mozda bi bilo bolje zivjeti medju tim""ljudima"" nego medju ovim na Zemlji 

Jock tu!
postoje neki drugi svjetovi,
za nas bi bili rajski cvjetovi......
naravno da postoje(neki drugi svjetovi).......
evo ja chvrsto vjerujem u to.....

Jock tu!
Doktore, kakve li su im trebe? 
Jock tu!
dr.kurt piše:
hehehe ko i nase bezbeli...
![]()
Kako "kao naše"??? Misliš da se i one drže "devize"; "Ništa prije braka!". Ajoooj! 
Jock tu!
jugoslav piše:
Kako "kao naše"??? Misliš da se i one drže "devize"; "Ništa prije braka!". Ajoooj!
ama bas iste...
oooo ta je deviza jos yugo davno isfurala...to je bilo jos u tvoje vrijeme...
sad su poceli da snimaju klipice, samo jos su u razigravanju taktike, snimaju u LR...nije kvalitet dobar...jos vlada kvantitet... 
Jock tu!
dr.kurt piše:
jugoslav piše:
ama bas iste...
oooo ta je deviza jos yugo davno isfurala...to je bilo jos u tvoje vrijeme...
sad su poceli da snimaju klipice, samo jos su u razigravanju taktike, snimaju u LR...nije kvalitet dobar...jos vlada kvantitet...
Čuj njega "U tvoje vrijeme"! Pa čita li ti ovdje, onolike silne textove na temi "Ono prije braka, DA ili NE"? Ho`š reć da "papir" trpi sve. 
Jock tu!
jugoslav piše:
Čuj njega "U tvoje vrijeme"! Pa čita li ti ovdje, onolike silne textove na temi "Ono prije braka, DA ili NE"? Ho`š reć da "papir" trpi sve.
hehehe sad su druze druga vremena...sad il' (psovka)...il' budes jeban...trece nema...
a to za papir bome ne znam jos...cek da se i ja potpisem...pa, da vidim kako je... 
Jock tu!
ma postoje jasta neg.... 
Jock tu!
soul_lady2 piše:
ma postoje jasta neg....
imam jednog takvog u gacama 
Jock tu!
Jock tu!
narandza piše:
soul_lady2 piše:
ma postoje jasta neg....
jel zeLen?? hahahahah 
Jock tu!
soul_lady2 piše:
narandza piše:
soul_lady2 piše:
ma postoje jasta neg....
jel zeLen?? hahahahah
mijenja boje po zelji publike 
Jock tu!
narandza piše:
soul_lady2 piše:
narandza piše:
imam jednog takvog u gacamajel zeLen?? hahahahah
mijenja boje po zelji publike
ili mijenja u zavisnosti od boje gaća koje tu boju "ispuštaju". 
Jock tu!