Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
Kako skontati curu sta hoce i sta zeli kad je sa momkom na kahvi/kafi/kavi?
Kako znati da ti je cura dala "zeleno svijetlo" kad je hoces upoznati? npr. disc... itd?
Hajte sad pisite svoje dozivljaje i iskustva. 
Jock tu!
obrati se Avdi Ćurtovicu... covyek ima net stranicu za to !!! 
ozbilyno
*

Jock tu!
Idealan prvi sastanak sa djevojkom !
Kako preživjeti prvi sastanak sa djevojkom!
Ne razumijete zbog čega se vaš prvi sastanak sa djevojkom bude i posljednji? Onda slijedite savjete koje je pripremio Daily Telegraph. Samo zapamtite da trebate biti pristojni, učiniti da se osjeća specijalnom i na putu ste da ostvarite uspjeh.
1) Ignorišite sve online savjete za izlaske
Iako ovo zvuči paradoksalno, znate na šta se misli. Nemojte slušati savjete tipa "Želite naučiti kako spavati sa 173 žene u toku 48 sati?" i slično tome.
2) Izgledajte pristojno
Iako nije baš muški posvećivati mnogo pažnje izgledu, ipak se trebate barem malo potruditi oko toga kako ćete izgledati na prvom sastanku sa djevojkom. Ni pod koju cijenu ne smijete hodati sa mrljama od hrane na odjeći. Prijateljice i rodice su vrlo korisne kada je biranje odjeće u pitanju. Iz nekog razloga, ženama je obuća izuzetno važna, pa pokušajte nabaviti novi par tena ili cipela.
3) Postavljajte pitanja
Muškarci na izlascima sa djevojkama teže suprotnostima: ili neprekidno pričaju ili šute kao zaliveni. Nijedna od tih varijanti nije idealna. Morate biti obzirni i učiniti je da se osjeća kao da ste zainteresovani za nju (kao što jeste). Svakome trebamo malo pažnje. Pitajte je čime se bavi, šta voli, kakve su joj ambicije.
4) Sakrijte svoje opsesije
Naravno da trebate biti iskreni, otvoreni, ali djevojku nemojte gnjaviti sa svim podacima koje znate, poput sastava vašeg omiljenog fudbalskog tima iz 1987. godine.
5) Počnite vježbati
Ovo ne znači da trebate nabaciti mišiće za dvije sedmice ili ništa slično tome. Ne brinite o proteinima i ličnom treneru. Govorimo o zdravom razumu: vježbanje će vas učiniti sretnim, ako ste sretni imate više samopouzdanja što znači da ćete biti privlačniji. Nivo vježbanja zavisi od vas, a dobar početak bi bile šetnje dva puta sedmično ili trčanje na kraćim dionicima. I da, prestanite pušiti.
6) Odredite ciljeve
Da li želite partnera za cijeli život ili nekoliko mjeseci zabave? Odlučite šta želite i budite iskreni ako vas to djevojka pita. Naravno da ne savjetujemo da vam prva rečenica bude da želite djecu. I ako ne znate šta želite, recite to.
7) Odredite mjesto sastanka
Ili radije odaberite dvije lokacije. Jedna je mjesto gdje ćete upoznati svoju eventualni partnerku za prvi izlazak, a drugo je mjesto gdje ćete je odvesti. Danas to ne mora biti ni stvarno mjesto, s obzirom na sve više stranice za društveno umrežavanje. U realnom životu, neka to bude hobi u kojem uživate, poput časova plesa i stranih jezika. Provjerena opcija je i izlazak vani sa prijateljima.
8) Naučite plesati ili barem budite voljni da plešete
Iako izgleda ponižavajuće, ples je nekim ženama vrlo važan. Ne morate biti briljantni, ali uzmite nekoliko časova kako bi naučili koordinisati svoje tijelo, pa bi cjelokupno iskustvo moglo biti manje bolno.
9) Budite strpljivi
Ne budite napadni, ne očekujte seks i ne ništa ne radite prebrzo. Budite džentlmen i sve će biti uredu.
Eto ljubavni psiholog Avdo Ćurtović to napisoa na svom LJUBAVNOM sajtu
Jock tu!
softa_86 piše:
Kako skontati curu sta hoce i sta zeli kad je sa momkom na kahvi/kafi/kavi?
Kako znati da ti je cura dala "zeleno svijetlo" kad je hoces upoznati? npr. disc... itd?
Hajte sad pisite svoje dozivljaje i iskustva.
Kako bolan šta hoće!?
Pa "okreni fildžan", pričekaj da se toz stvrdne, ponovo ga okreni i pogledaj!
Samo će ti se kasti. 
Jock tu!
ne znam koliko si upucen u odnos mushkarca i zene...
savjet: " Zenu ne pokushavaj skontat" , to josh niko nije uspio.... ni mi same nismo.....

Jock tu!
ama ljudi ne radi se o meni, jer sad pravim pauzu od cura dosta mi ih je za sad, mada ja mislim da ove danasnje cure nisu bas svoje vecina njih samo "ono" traze a svaka cast izuzecima:) to sam ja vidio temu na netu pa reko da i ovde ubacim pa da se pise
Jock tu!
Softo, eh kad bi nam objasnio šta podrazumjevaš pod onim "... većina njih samo ono traže ..."
, dosta bi nam olakšao, a mi (ja) bi ti pokušali izaći u susret. 
Jock tu!
ramo_a piše:
Idealan prvi sastanak sa djevojkom !
2) Izgledajte pristojno
Iako nije baš muški posvećivati mnogo pažnje izgledu, ipak se trebate barem malo potruditi oko toga kako ćete izgledati na prvom sastanku sa djevojkom. Ni pod koju cijenu ne smijete hodati sa mrljama od hrane na odjeći. Prijateljice i rodice su vrlo korisne kada je biranje odjeće u pitanju. Iz nekog razloga, ženama je obuća izuzetno važna, pa pokušajte nabaviti novi par tena ili cipela.
ramo ne moraju biti nove bitno je samo da nisu bijele cipele na spic...
ramo_a piše:
5) Počnite vježbati
Ovo ne znači da trebate nabaciti mišiće za dvije sedmice ili ništa slično tome. Ne brinite o proteinima i ličnom treneru. Govorimo o zdravom razumu: vježbanje će vas učiniti sretnim, ako ste sretni imate više samopouzdanja što znači da ćete biti privlačniji. Nivo vježbanja zavisi od vas, a dobar početak bi bile šetnje dva puta sedmično ili trčanje na kraćim dionicima. I da, prestanite pušiti.
aaa moze ba i sa sexy stomacicem...
Jock tu!
softa_86 piše:
mada ja mislim da ove danasnje cure nisu bas svoje vecina njih samo "ono" traze a svaka cast izuzecima:)
ajd sto cure nisu svoje al ni ovi momci nist bolji nisu...

Jock tu!
bila ja vrijedna pa nasla nest da vam pomognem...
13 malih saveta kako da upoznate, osvojite devojku koja vam se svidja
1.Posmatrajte signale –Ukoliko budete pazljivi, sutedecete sebi vreme razmisljanja i znacete tacno sta vam porucuje. Specijalan pogled sa podignutom obrvom i nekoliko osmeha(sirokih,spontanih, pri kojima pokazuje zube) siguran su znak da mozete da joj pridjete.
2.Osmislite taktiku –Kada dobijete zeleno svetlo vrlo je bitno sta cete prvo reci. Posto imate 5 minuta da je uvucete u razgovor, razmislite dobro koju verbalnu taktiku cete primeniti
3.Dajte joj dobar razlog – Ako zelite njen broj telefona, recite nesto jednostavno i direktno.Dakle, bez patetike. Zabelezite broj u svoj mobilni ili pozajmite olovku od barmena (na vama je da se snadjete jer vi ste onaj koji trazi)
4.Telefon DA,mail NE – Ne budite šonja. Ako želite da je vidite, podignite slusaoicu i okrenite broj. Mejlovi mogu da sacekaju.
5.Kada da je pozovete – Ukoliko zovete u roku od 24h, delovacete kao očajnik. Tri dana je predugo, zato zovite drugog dana.
6.Ne budite formalni – Ukoliko vi nemate devojku, a ni ona dečka, ne sme da zvuci kao da je zovete na zvanican sastanak. Radije recite kako biste voleli da je izvede. Ne bi bilo lose da sama izabere gde.
7.Prvi izlazak – Pred prvi izlazak jednostavno morate da znate neka osnovna pravila bontona: 1) Pridrzite joj jaknu (mantil,sako)
2) Iskljucite mobilni telefon - ako ste zaboravili na to i on zazvoni, prekinite zvonjavu i ni slucajno nemojte gledati ko je zvao, Izvinite se.
3) Ignorisite njen dekolte – Cak i kada joj je bluza toliko providna da vam se cini da je nema. Bicete uhvaceni i nedelu i tako se srozati u njenim ocima.
4) Platite brzo bez konsultacija – Ne pitajte je koliko baksis treba da ostavite, moze delovati kao da zelite da istaknete koliko ste potrosili na nju.
8.Izbegnite stereotipe – Muskarci obicno zele zenu da osvoje cvecem. Ucinite nesto drugacije. Umesto ruza, poklnoite joj korpicu jagoda ili crvenih ribizli. Bez sumnje oboricete je s nogu.
9.Prepustite joj odluku – Preuzmite inicijativu. Ponudite joj dve razlicite mogucnosti kada je rec o mestu prvog sastanka i pitajte je sta misli o vasim predlozima. Tako cete joj nesvesno poslati suptilnu poruku da umete da vodite racuna o njoj i uvericete je da ste muskarac koji je u stanju i da preuzme inicijativu i da se brine o njoj.
10.Neka samo ONA bude predmet vaseg interesovanja – Jednostavno slusajte je. I to veoma pazljivo, pre nego sto jedno drugom pozelite laku noc i raziđete se, u pamcenje morate utisnuti sledece veoma vazne podatke: posao kojim se bavi, njene zelje u pogledu karijere, ime njene najbolje prijateljice,sta radi u slobodno vreme, podatke o porodici. Sve to pa i vise, mora ostati zapisano u vasim sivim celijama. Kada posle sastanka ponovo pokusate da je ocarate preko telefona, pomenite joj i nesto od toga.Vec osvojenim dodacete jos nekoliko poena – bili ste pazljiv slusalac a to mnogo znaci.
11.Obratite paznju na sitnice - Pazljivo je slusajte sta prica, jer se u svakoj recenici krije potencijal za romanticni gest. Tako, ukoliko vam ona slucajno kaze kako joj je otpalo dugme na kosulji, na sledeci sastanak joj donesite novo. Videcete reakciju!!!
12. Znaci koji je razotrkivaju – Ako vas stalno iz ma kog razloga dodiruje, znaci da je otkinula na vas. Drugi znaci: naginje se prema vama dok pricate ili vam postavlja bezbroj pitanja. Jedini nacin da je ucutkate je da predjete u akciju.
13.Poljubac – ako je sastanak protekao kako valja, poljubac mora uci u igru- makar samo ovlasan. Nemojte da vas obeshrabri ako okleva da vam uzvrati poljubac. Mozda je samo stidljiva ili nervozna sto joj se dopadate.
hehe, ljudi manite se ovih savjeta to se moze macku o rep objesit, jer svako nesto pise po svome, najbolje je ako hoces zensku npr. poljubit i ona te odbija ili se nesto kovrci a onda treba ustat i otic ili ako se stoji samo otic, ko je za sta:)
Jock tu!
amra17 piše:
pik ja znam...posaljes joj zahtjev za vezu na facebooku i ako prihvati tvoja je...ako odbije...jbg salji drugoj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo iskustvo iz Amre progovara

Jock tu!
ramo_a piše:
amra17 piše:
pik ja znam...posaljes joj zahtjev za vezu na facebooku i ako prihvati tvoja je...ako odbije...jbg salji drugoj...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo iskustvo iz Amre progovara
![]()
![]()
kod mene nije bilo preko facebooka...ja sam to preko msn....svaki dan nova slika...hoces biti mojoj mami zet...nemam momka sta cekas...ii slicne....
tad jos nisam bila toliko moderna pa da koristim one pozive za vezu

Jock tu!
Kako skontati curu!?
Treba prvo da skontamo sebe. Sve će onda biti jasnije. 
Jock tu!