Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
Ako su ti momci koji su stradali bili pravi navijaci , kako vi kažete vašeg voljenog kluba Sarajeva mislim da su bili spremni na to šta ih čeka . Jedan momak je išutan do besvijesti pred Sedrom , a njegov "prijatelj" je odmah pobjegao , ostavljajući ga na cjedilu . I mislim da se bezveze ovdje k*rčite , mogli se i sami pretpostvati sta vas čeka kada se šetate gradom . Tako to biva kada ne navijate za klub iz grada čija ste provincija nego za klub koji je udaljen 100 km od vašeg mjesta . Pozz ljudima iz Kalesija , želim brz oporavak , siguran sam da ovaj napad nije ništa neuobičajeno za to šta ste preživjeli u vašeg mjestu . 
Jock tu!
dundee piše:
Ako su ti momci koji su stradali bili pravi navijaci , kako vi kažete vašeg voljenog kluba Sarajeva mislim da su bili spremni na to šta ih čeka . Jedan momak je išutan do besvijesti pred Sedrom , a njegov "prijatelj" je odmah pobjegao , ostavljajući ga na cjedilu . I mislim da se bezveze ovdje k*rčite , mogli se i sami pretpostvati sta vas čeka kada se šetate gradom . Tako to biva kada ne navijate za klub iz grada čija ste provincija nego za klub koji je udaljen 100 km od vašeg mjesta . Pozz ljudima iz Kalesija , želim brz oporavak , siguran sam da ovaj napad nije ništa neuobičajeno za to šta ste preživjeli u vašeg mjestu .
a poruka naviyaca Slobode, Fukara, Tuzlaka; yeste = ne, stanovnici TK ne smiyu da naviyayu za fk saRAYevo ???
upocetku mi se tvoy kom ucini finim, onda... da ti niye Tasim Kučević sta ???
*

Jock tu!
kaiser piše:
dundee piše:
a poruka naviyaca Slobode, Fukara, Tuzlaka; yeste = ne, stanovnici TK ne smiyu da naviyayu za fk saRAYevo ???
upocetku mi se tvoy kom ucini finim, onda... da ti niye Tasim Kučević sta ???
*
Pa po ovom događaju vidiš da nije preporučljivo . 
Jock tu!
Sta je ovde pozdravi ili sport? Vidim nema zenski ovde valjda vam ja zensko necu smetati hehe,,,,,
Jock tu!
zelio bih pozdraviti djevojke sa kalesije koje sam naso na netu sa vrlo dobrim i osecajnim fotosima.bilo ih je par,ali za sada je jedna jos ostala na netu...osoba koja je ostala je s.s. dok su druge izbrisane...sramotno je to sta sve djevojke rade...roditelji mozda od grla ustede da kcerki kupi racunar kako vi to u bosni zovete i prijavi joj internet,a one uzivaju uz kameru i prave striptis...prilikom odkrica tih fotosa ja sam te iste djevojke nalazio na facebook i i na kaficu,ali kada se javim i dadnem svoju izjavu sta ima na netu jednostavno me blokiraju...to je njihov znak da ne zele o tome da cuju,pa mozda i vole da ostanu i dalje na netu uz svoje zadovoljstvo...PA BIH ZAMOLIO SVE RODITELJE KOJI IMAJU KCERKE I NET DA SE MALO VISE POSVETI PAZNJA STA RADE ZA KOM..
pozdravljam sve citaoce
Jock tu!
ljubazan piše:
zelio bih pozdraviti djevojke sa kalesije koje sam naso na netu sa vrlo dobrim i osecajnim fotosima.bilo ih je par,ali za sada je jedna jos ostala na netu...osoba koja je ostala je s.s. dok su druge izbrisane...sramotno je to sta sve djevojke rade...roditelji mozda od grla ustede da kcerki kupi racunar kako vi to u bosni zovete i prijavi joj internet,a one uzivaju uz kameru i prave striptis...prilikom odkrica tih fotosa ja sam te iste djevojke nalazio na facebook i i na kaficu,ali kada se javim i dadnem svoju izjavu sta ima na netu jednostavno me blokiraju...to je njihov znak da ne zele o tome da cuju,pa mozda i vole da ostanu i dalje na netu uz svoje zadovoljstvo...PA BIH ZAMOLIO SVE RODITELJE KOJI IMAJU KCERKE I NET DA SE MALO VISE POSVETI PAZNJA STA RADE ZA KOM..
pozdravljam sve citaoce
za sve si u pravu ,ali sto se tice apela za roditelje da nesto preduzmu.Mislim da je to vec kasno.Ubedjen sam da ih je lakse skinuti sa kokaina ili nege truge teske droge ,nego sa neta .
Ali sam za apel roditeljima koji nisu jos kupili ,a nemjeravaju kupiti.Savjetovao bih da bi bilo bolje jos koju godinu sacekati.
poz
Jock tu!
din99 piše:
ljubazan piše:
zelio bih pozdraviti djevojke sa kalesije koje sam naso na netu
sa vrlo dobrim i osecajnim fotosima
.bilo ih je par,ali za sada je jedna jos ostala na netu...osoba koja je ostala je s.s. dok su druge izbrisane...sramotno je to sta sve djevojke rade...roditelji mozda od grla ustede da kcerki kupi racunar kako vi to u bosni zovete i prijavi joj internet,a one uzivaju uz kameru i prave striptis...prilikom odkrica tih fotosa ja sam te iste djevojke nalazio na facebook i i na kaficu,ali kada se javim i dadnem svoju izjavu sta ima na netu jednostavno me blokiraju...to je njihov znak da ne zele o tome da cuju,pa mozda i vole da ostanu i dalje na netu uz svoje zadovoljstvo.
..PA BIH ZAMOLIO SVE RODITELJE KOJI IMAJU KCERKE I NET DA SE MALO
![]()
![]()
VISE POSVETI PAZNJA STA RADE ZA KOM..
pozdravljam sve citaoceza sve si u pravu ,ali sto se tice apela za roditelje da nesto preduzmu.Mislim da je to vec kasno.Ubedjen sam da ih je lakse skinuti sa kokaina ili nege truge teske droge ,nego sa neta .
Ali sam za apel roditeljima koji nisu jos kupili ,a nemjeravaju kupiti.Savjetovao bih da bi bilo bolje jos koju godinu sacekati.
poz
Jock tu!