Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
Es-Selamu 'alejkum.
Procitah kratku kolumnu/komentar od naseg Rame Abidovica na ovu temu - kako stoji i naslov, i mogu da kazem samo rijeci hvale po pitanju kritika na racun nase jadne politike.
Jos jednom, hvala skolski. Mislim da si zasluzio jednu ovakvu temu. 
Jock tu!
jednostavan piše:
Es-Selamu 'alejkum.
Procitah kratku kolumnu/komentar od naseg Rame Abidovica na ovu temu - kako stoji i naslov, i mogu da kazem samo rijeci hvale po pitanju kritika na racun nase jadne politike.
Jos jednom, hvala skolski. Mislim da si zasluzio jednu ovakvu temu.
Hvala jednostavni

Jock tu!
Pohvala svakako.ALi sve to mi vec znamo,mislim samo pricamo i prepricavamo sta nas snalazi i sta ce nas snaci.Suplja prica.Nego dizimo guzice,treba sta konkretno uraditi.U praksi nesto da cinimo.Treba narod dici na ustanak,pobunu,na ulice,linc.Prvo treba u svojoj avliji pocistiti,pa komsiji hebati znanje.pa u mjesni srez,pa u opstinu(opcinu)Zatim u kanton pa do predjednistva.Treba narod da preuzme svoju sudbinu u svoje ruke.I tek onda se reorganizovati i napraviti sredinu i drzavu ,a tako i vodstvo koje ce raditi u interesu naroda.I tek onda jebati i srbiji majku i ostalim i dati im do znanja da smo mi neki faktor u eUROPI.U suprotnom sve dok budemo mirno bez grize savjesti gledali sta se dogadja jedan po jedan cemo nestajati dok nas sve ne istrijebe.Ili kolektivno ne proglase da Bosne nema a bosnjacki narod je srpski narod............
Jock tu!
pozdrav svima kao prvo nejmam nista protiv da svi mi budemo ili protiv ili za -za nesto sto je aktuelno kao sto je u ovom slucaju to cuveno hapsenje ali niko da se zapita dali je to nas balkanski inat ili pravda koju kao svi mi ganjamo i nikako da je stignemo moje glediste na ovo hapsenje je ovako i sva druga hapsenja ako je kriv nek odgovara ako je prav nek se brani a to moze dokazati samo doticna osoba koja je uhapsena znaci nasi svi komentari su suvusni to je sto nas narod kaze velika politika za nas jer nismo informisani ni trecinu sta se sve oko nas desava sto se tice mene samog mogu reci naprimjer nas cuveni politicar secerbegovic pa bicagcic pa prljic pa najpoznatiji medzu njima hasan muratovic nisu bas neke cvjecke nek mi neko objasni na forumu gdje nestadose milijoni koje je hasan muratovic i njemu bliski prekrili pa evo i ova afera oko hapsenja na jednoj strani kao neko drugi placa 200 hiljada funti za ganica a na drugoj strani se oduzimaju invalidnine ratnim borcima pa ako cemo pravo po meni je preci jedan ratni borac sa zivotnim traumama iz rata nego jedan ganic koji je cio zivot bio u luxuzu e dokle god sami sebe zanemarujemo i tjeramo inat toliko i gladujemo a ganicu ce biti lijepo i tamo gdje je dok se neutvrdi sta je toliko od mene znam da ce biti mnogo negodovanja al istina je istina i nemozemo bjezati od nje pozdrav za sve
Jock tu!
mali mrav 11 pazi druze sta pises, sad ces biti okarekterisan kao najveci cetnik!!!! Kako si mogao ovo da napises, pa znas li ti da su Srbi za sve krivi u Bosni i Hercegovini,znas li ti da si se sad zamerio najvecem novinarskom peru Kalesije???? Sad kao novopecenom CETNIKU nek ti je bog na pomoci ni jedna reka te ne moze oprati!!!! A tek Ramo Abidovic tek on sto ti je zamerio, mislim da ti je bolje da se selis sa bosanskih krajeva!!! Eto ,toliko od mene a sad hajde raspalite po meni kako sam ja cetnik , koljac ,fasista itd.... p.s. umalo da zaboravim nemojte zaboraviti vaseg doktora dr.EJUPA GANICA koji je po nacionalnosti JUGOSLOVEN (91 godine se izjasnio,mozda je sad nesto drugo),inace prebivaliste mu je u STAROJ PAZOVI (SRBIJA,COVEK SE JOS NIJE ODJAVIO, A DRZAVLJANSTVO SRBIJANSKO)
Jock tu!
Ako je ovo sto je "Najvece novinarsko pero Kalesije" napisalo, KOLUMNA a svrstano je u tu rubriku, onda .... ma nemam komentara...
Jock tu!