Kalesija Online :: Sajt kalesijske raje
Trenutno niste prijavljeni...
_lela_ piše:
treb'o si staviti navlakusu.. Jelena K. spavala sa Harisom.S
ako nista,bar bi tema bila jedna od najposjecenijih.. hahah ..
teme sto se tice..
Krivi smo mi,hocu rec' narod koji bira ovu stoku..
pravi dokaz da se BiH politicari ipak mogu sloziti u necemu,jaooo treba im spomenik dici.. naravno sto ne bi mogli,kada je njihov interes u pitanju.
et' i onda kazu hajd izadji na izbore, hjooj pa fakat necu nikad glasati ni za koga!
stranke i ovi konji u njima nisu nista drugo do licni interes pojedinaca,koji samo gledaju kako ce sebe obogatiti. Nisam upoznata ni sa jednim slucajem da je neko nekada iz tih famoznih stranaka uradio nesto za narod..al je narod glup i podmitljiv.
Dash mu 100 km, i on ode glasati za doticnog kojem je 100 maraka ama bash nista, jedna sitnica.. al hajd.. "bice bolje neko vice, na papiru mrtvo slovo.. "
ti nemoy da vriyedyas Yelenu Karleusu... niye ona tak*a
hahaha
*

Jock tu!
sta mislite VI.??.dali se agresor i ratni zlocinci ---nagradjuju--- koji su vrsili agresiju na bosnu....moj odgovor je----DA..
a vi recite svoje misljenje!!
Jock tu!
ljubazan piše:
djevojka iz sapne je svoje pravo tijelo pokazla,na netu
koja se zove M.H.![]()
![]()
![]()
![]()
povremeno ce i druge biti objavljene,koje sam nasao na netu..
samo nastavite tako pred kamerom uz necije zadovoljstvo...![]()
statije il si bolestan il si homo seksualac pusti cure nije zadovoljstvo samo onog ko gleda nego i onoga ko pokazuje
Jock tu!
profesore!! pa nije ni cudo sto vam je u bosni svako drugi roditelj,tata svoga deteta....eto kakve su vem kcerke,sestre ili rodbina...
i molim te nemoj da vredjas da sam bolestan ili homo...sve fotografije koje sam pronasao na netu sam skunuo i polako tragam,za imenom i odakle su...kako za koju saznam koje i odakle je tako cu i objaviti..na kraju od sviju ce biti podpuno puno ime i prezime i odakle je...i tako nesto ozeniti da bude zena ili da bude snajka,ma to treba obesiti...
ja nedajem ovo na net,radi sebe da bi bio u necemu neko i nesta ili radi ovih koje to rade..zelim samo kroz ovo da upozorim druge da na netu se svasta nadje, pa da jednoga dana nebudu i one...neka me svati kako god ko hoce, a i tebe drugarski molim za tu poruku koju si meni poslao da javis adminstratoru da je izbrisu,jer sam nezgodan tip i tajanstven,,,ako sam bolestan kako navodis ti,,,, nisam homo i to me vredja ...
iz grupe,,DYRLIN,,
Jock tu!
Ma nisam se ja odnosio na tvoj komentar sto se tice "spavanja" (slicna afera je bila nedavno na Kal. opstini) nego sam to rekao uopste... A siguran sam da je to sto si ti nasao samo mali dio onoga sto je na internetu i kako sam kazes,to rade sa velikim zadovoljstvom... Postavio si sebi tezak zadatak i probaj da ga i rijesis..
Moje licno misljenje je: kad nadjes prezimena i brojeve telefona od roditelja da ce ti reci da to nije tvoj problem,da je kcerka njihova i da ona moze raditi sto god zeli..
Volio bih da nisam u pravu i da tvoja nastojanja da upozoris roditelje sta se desava sa njihovom djecom "urode plodom" , pa ako ti nije problem, nekad kad rijesis jedan od ovih "slucaja" napisi nam kako su reagovali da znamo dokle smo dosli sa svim ovim modernim nacinima zivota koje nam Europa svakodnevno servira..
Hvala...
Jock tu!
A sto "ljubazni" brises svoje komentare ???
Jock tu!
saznavsi preko jednog profila,djevojka iz sapne je HASANOVIC MIRSADA
Zadnja izmjena od ljubazan (22.03.2010. 15:09:40)
Jock tu!
subasa piše:
A sto "ljubazni" brises svoje komentare ???
zasto bi brisao,
nego zamenu sam napravio...a radi se o ostoj osobi..!! 
Jock tu!
ljubazan piše:
profesor piše:
ljubazan piše:
djevojka iz sapne je svoje pravo tijelo pokazla,na netu
koja se zove M.H.![]()
![]()
![]()
![]()
povremeno ce i druge biti objavljene,koje sam nasao na netu..
samo nastavite tako pred kamerom uz necije zadovoljstvo...![]()
statije il si bolestan il si homo seksualac pusti cure nije zadovoljstvo samo onog ko gleda nego i onoga ko pokazuje
heheh,mora di si i ti u tom kolu uigran,pa se bojis da ti vise nece hteti pokazivati...schade!!!!!!!!!
Ja niti sam boletan,niti homo i molim te da u buduce ne vredjas..
eto dati i licno potvrdim nisi ni bolestan niti si homoseksualac ali to sto radis je budalastinja
Jock tu!